Donatori i sponzori

Portal mozzartsport.com onlajn je od aprila 2011. i radi u okviru kompanije MOZZART. Mozzartsport.com servisira redakcija uz pomoć svih resursa kompanije MOZZART.

 

 

 

Zdravstvena Ustanova Apoteka Magistra Živanović, osnovana je 2011. godine. Naš tim profesionalaca se svakoga dana stručno usavršava kako bi na najbolji mogući način odgovorili svom pozivu.

 

 

Budite deo igre, pomozite svom timu da pobedi! CouchCoach je interaktivna igra, tako da istovremeno gledate pravi meč i igrate igru. To je jedinstveno iskustvo, jer konačno možete biti deo utakmice.

 

 

 

 

Budite u toku sa svim sportskim dešavanjima na jednom mestu, i nikad ne propustite ni jednu vama bitnu utakmicu. TV program…uživajte u svakodnevnom sadržaju koji spremamo samo za vas.

 

 

 

 

Servis iPhone telefona, iPad tableta i iPod plejera. Na svaki kupljeni i ugrađeni deo u našem servisu dobijate garanciju na deo i servis u trajanju od 6 meseci. Pored rešavanja svih hardverskih problema, radimo i otključavanje svih modela iPhone telefona po najpovoljnijim cenama.

 

 

Najnovije vesti iz sveta košarke, ekskluzivni intervjui, video materijali i mnogo toga još!Grupa košarkaških entuzijasta, sa višegodišnjim iskustvom na terenu i van njega, okupila se u #BballSphere tim. Pratite nas i budite uvek u toku sa najnovijim vestima iz sveta najlepše kolektivne igre na planeti!

 

 

Organic Snack isporučuje neodoljivo ukusno i zdravo organsko voće, sa željom da Vam obezbedi organske proizvode koji ne sadrže pesticide, herbicide, hormone ili antibiotike.

 

 

 

KBV Datacom d.o.o. je osnovan u Beogradu 2011. godine. Tim potvrđenih profesionalaca na polju telekomunikacija, sa bogatim znanjem i iskustvom, za kratko vreme je stekao značajne reference na poslovima sa vodećim telekomunikacionim operaterima u našoj zemlji.

 

 

Nastala iz posvećenosti ukusu, emociji, životu, radu i detaljima, sve do savršenstva.

…AVANTURA USKORO POČINJE…

 

 

 

Znajući da je apsolutno poverenje kupaca moguće pridobiti isključivo garantovanim kvalitetom proizvoda, koji su već decenijama u prvoj ugradnji, EuroAuto se opredelio da sarađuje sa renomiranim snabdevačima auto delova širom sveta.

 

 

Popularnosti kafane Profesorka Kolonija, pored negovanja duge beomske tradicije, doprinosi i besprekorna usluga, uvek ljubazno osoblje spremno da vas usluži, komforan i prijatan ambijent, kao i sjajna muzika. Muzika je žanrovski usmerena na starogradske numere i kvalitetnu narodnu pop/folk muziku.

 

 

 

 

 

Najveći lanac Prodavnica i Internet prodavnica tehnike u Srbiji! Bela tehnika, televizori, audio, video, fotoaparati, kamere, telefoni, šporeti, frižideri, računari…

 

 

Executive Group je vodeća agencija za integrisane komunikacije u Srbiji i Evropi.

 


Spirit of America, organizacija pri ambasadi SAD u Srbiji. Misija Duh Amerike je da podrži sigurnost i uspjeh Amerikanaca koji rade u inostranstvu i lokalnog stanovništva i partnera koje žele da pomognu.